Admin Admin
| Konu: Florya Metin Oktay Tesisleri Cuma Ocak 16, 2009 8:22 pm | |
| Florya Metin Oktay Tesisleri Adını Galatasaray'ın efsanevi forvet oyuncusu Metin Oktay'dan alan Metin Oktay Tesisleri, Florya'da 80 hektarlık bir alanda kuruludur. Metin Oktay Tesisleri; Merkez Yönetim Binası, Kamp Binası, dört adet tam boy futbol sahası, Genç Takım Tesisleri, Kapalı Spor Salonu, Galatasaray Futbol Okulu, Galatasaray Hastanesi, restoranlar, eğlence alanlarının yanı sıra Galatasaray Basketbol ve Voleybol takımları için yapılmış olan eğitim tesislerinden oluşmaktadır. Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı'nın yetkisi altında bulunan Futbol Okulu, ülkenin dört bir yanından seçilen küçük oyuncular için kalitesi resmi açıdan tamimiyle onaylanmış bir okul durumundadır. Yatakhanelerde kalan çocuklar bakanlığın eğitim programına uygun olarak eğitim görmektedir. Florya Metin Oktay Tesisleri, aşağıdaki parsellerden oluşmaktadır Tapulu arazi22,627 m 2GSGM (Bedelsiz Kullanım Hakkı)19,250 m 2Hazine'den (İrtifak Hakkı) 68,347 m 2Toplam Arazi110,224 m 2İşgal Altındaki Hazine Arazisi30,347 m 2Net Alan19,877 m 2Tesis PersoneliTesis Yönetmeni Fahri YılmazTesis Mali İşler Yönetmeni Fuat ElgünTesis İdari İşler Sorumlusu Orhan Kemal ŞenolBilgi İşlem Arif AyoğluSantral Operatörü Nazan EsenTeknisyen Cevat ÇakırYrd. Teknisyen Demirali ÇizerDış Takip Memuru Salih Nejdet BüyükatamanBahçe Düzenlemesi Adil İnalMutfak Şefi Bülent ÇelikYrd. Mutfak Şefi Durmuş GündoğarAşçı Şaban ErdoğanFormen Nazmiye Küçük ÇıtakŞef Garson Vahit SezginGarsonlar Fatih BüyükatamanSerkan AtukRaif KarabıyıkÇamaşırhane Sorumlusu İlyas GökçeKat Hizmetleri Metin KılıçGülten KayaMetin ÇelikTekin KoçakHüseyin Alıcıİsmet UzunhanYaşar GüneyUlaşım Bilgileri:Metin Oktay Tesisleri Florya / İstanbul Tel: 0 212 663 00 90 - 0 212 663 04 80 Fax: 0 212 574 04 24 | |
|